Moratoriumi i gjuetise arreston 3 shtetas ne Mallakaster

676

Më datën 17.10.2016, në kuadër të moratoriumit të gjuetisë, nga shërbimet e Komisariatit të Policisë Mallakastër, në fshatin Ninësh, u bë kapja në flagrancë e shtetasve:1.T.M, 55 vjeç, banues ne fshatin Ninësh, Mallakastër.
2.D.M, 55 vjeç, banues në fshatin Ninësh, Mallakastër.
3.Sh.Z, 48 vjeç, banues në fshatin Gadurovë, Mallakastër.
Këta shtetas u kapën nga shërbimet e Policisë së Komisariatit Mallakastër pasi mbanin armët e gjahut në kundërshtim me moratoriumin e gjuetisë.
Armët e gjahut u bllokuan nga ana jonë dhe do t’i kalojnë komisionit të armëve të gjahut për ndjekje të mëtejshme dhe gjithashtu keta shtetas do të procedohen administrativisht nga shërbimi pyjor për këtë shkelje.