Miu gjigand ha te gjalle nje femije 3 muajsh

181

Ngjarja e rende eshte rregjistruar kete fundjave qe sapo kaloi ne Afriken e Jugut ne Johanesbourg. Nje nene 26 vjecare eshte arrestuar nga policia pasi ka lene femijen e saj vetem 3 muajshe vetem ndersa ka dalr ne baret e nates per te pire dhe defryer. Kur eshte kthyer 26 vjecarja ka pare foshnjen te vdekur pasi nje mi gjigand kishte ngrene gjuhen syte dhe gishtat e foshnjes. Ngjarja eshte pasqyruar ne te gjitha mediat ne vend dhe ato boterore per mizorine dhe papergjegkshmerine e prinderve