Ministri i Transporteve Dervishaj :By–passi Fier gati ne pranveren 2017

519

Ministri i Transporteve Sokol Dervishaj ka inspektuar nga afer ecurine e punimeve per by – passin qe do te lidh autostraden Lushnje-Fier me Levan-Tepelene dhe Levan -Vlore.Ministri Dervishaj eshte shprehur se ky projekt do te perfundoj dhe do jete gati ne pranvere te vitit te ardhshem . Dervishaj eshte shprehur se punimet po ecin me ritme te shpejta duke garantuar ne kete menyre qellimin per perfundimin e punimeve. Ai ka pranuar faktin e problemeve dhe vonesave qe kane lindur gjate zbatimit te projektit por qe jane eleminuar.