Ministri Gjiknuri,prezanton Prefektin e ri te Qarkut Fier

406

Eshte prezantuar sot prefekti i ri i Qarkut Fier Baki Bala. Ai eshte prezantuar sot nga Ministri Energjitikes Damian Gjiknuri ne nje ceremoni te zhvilluar ne institucionin e prefektit ku kane marre pjese autoritetet vendore dhe administrata e prefektures. Prefekti i Qarkut Fier ka zvendesuar ne kete detyre Vasil Bregun i cili qendroi ne detyren e prefektit per gati 7 muaj. Prefkti i ri i Qarkut Fier Baki Bala ne fjalen e tij ka premtuar se do jete bashkepunues per te parandaluar situatat.Brenda ketij viti ish ushtaraku me graden Kolonel eshte prefekti i trete qe vjen ne Fier. Bala u emerua ne kete detyre nga kryeministri Rama.