Microsoft krijon pasqyren magjike inteligjente

90

Microsoft ka bërë publike shpikjen e saj më të re. Ajo është një pasqyrë “inteligjente” që jo vetëm e di se si ndjeheni, por edhe mund tu tregojë gjithçka nga email-et tek moti.

Ajo quhet “Pasqyra Magjike”. Kur ekrani i saj është i aktivizuar përdoruesit mund të shikojnë aty imazhin e tyre si edhe elementët e bardhë, të cilët japin informacione të ndryshme.

Pasqyra është 23.6 inç me ekran LCD të vendosur mbrapa. Ajo përdor teknologjinë “Windows Hello” për njohjen e fytyrës dhe “Raspberry Pi” për tu karikuar.