Me ne fund krijohet dhe krevati, i cili cdo mengjes veterregullohet

89
krijohet-krevati-qe-vete-rregullohet-cdo-mengjes-2
Shumë njerëz thonë se e kanë bezdi të rregullojnë krevatin kur zgjohen në mëngjes, por më në fund vjen një lajm i mirë për ta.
Kompania spanjolle OHEA ka krijuar krevatin, i cili vetërregullohet.Disa njerëz ëndërrojnë për shtretër teknologjikisht të sofistikuar. Për shembull, kohët e fundit është prodhuar një dyshek “inteligjent”, i cili gjurmon ciklin tuaj të gjumit dhe ju informon sesa i shëndetshëm (i mirë) ka qënë ai. Ajo, që është interesante në lidhje me këtë dyshek është se ai mund tu zgjojë ju nga gjumi në kohën e duhur, duke u siguruar që gjatë ditës të jeni në gjendje optimale.