Masa teper te forta sigurie për Alket Rizain në Greqi, fyen rëndë...

Masa teper te forta sigurie për Alket Rizain në Greqi, fyen rëndë prokurorin dhe gjykatësin

651

 

Një atmosferë shpërthyese sot në gjykatën greke, kur Alket Rizai,i dënuar në Greqi, derdhi një lumë sharjesh dhe fyerjesh kundër kryetarit të trupit gjykues.Rizait ju komunikua sot edhe denimi me dy vjet burg pasi ishin kapur ne ambjentet ku vuan denimin disa thika

Alket Rizai u transferua nën masa sigurie teper te forta për në Gjykatën e Lamias nga burgu Domokos dhe u pa duke replikuar me prokurorin dhe kryetarin e seancës.

Bashkë me dy patriotë të tij të burgosur në Domokos, ata u çuan në gjykatë të shoqëruar nga oficerë të armatosur të policisë greke.