Manjani: Ministrat e Ramës me dashnoret flejnë tek Santa Quartanta e Balilit

58

Ylli Manjani është shprehur se arsyeja kryesore që Edi Rama e ka shkarkuar nga ministër, është fakti se ai kishte dijeni për skandale të mëdha. Një prej tyre Manjani e ka bërë publik.
“E dini ju se në Santa Quarantan e Klemend Balilit shkojnë ministrat dhe aty flejnë me dashnoret. E këtë nuk e di unë se jam ministër, por se këto i kanë regjistruar edhe shërbimet e huaja partnere”, ka thënë Manjani.