Mamaja e Xhakes me zemer te ndare

723

Granit Xhaka eshte mesfushor i Svicres. Ai ka thene pas ndeshjes se “Shqipëria ka pasur shumë mbështetje ka shumë shqiptare këtu, por kjo ndeshje ka qenë e veçantë për familjen time pasi jemi dy vëllezër që luajme për ekipe të ndryshme dhe kjo ka qenë shumë e veçantë, ndoshta më shumë për mua se sa për vëllain tim Shqipërinë …

CkreqFNWEAA2YgO_FotorMe shume kete e ka perjetuar nena ime ajo eshte shprehur se zemren e ka te ndare ne dy pjese dhe na ka dhene mbeshtetje te dyve.

Kjo ka qenë nje ndeshje shumë e mirë, shumë e fortë. Shqiperia u tregua shumë e rrezikshme dhe kanë pasur dy raste të pastra per te shenuar gol.” ka shtuar ai.