Mali i Zi: Demarkacioni nuk duhet t’i izolojë kosovarët

57

Autoritetet e Malit të Zi shumë shpejt pritet t’i dërgojnë një letër BE-së përmes së cilës do t’i kërkojnë asaj që të mos i izolojë kosovarët nga zona Shëngen për shkak të demarkacionit.
Këtë e ka konfirmuar sot kryetari i Kuvendit Kadri Veseli. Ai ka thënë se Kosova dhe Mali i Zi kanë raporte të mira ndërmjet vete, andaj edhe Demarkacioni nuk do të duhej të ishte pengesë për qytetarët e Kosovës. Keto komente Veseli i bëri pasi dështoi mbledhja e kryesisë së Kuvendit e cila në mungesë kuorumi u vendos të mbahet nesër. RTK