Makina futet permes turmes ne Amerike

54

Zyrtarët në Charlottesville në shtetin e Virxhinias kanë shpallur gjendjen e jashtëzakonshme përpara një marshimi të madh nga nacionalistët e bardhë. Përleshjet e dhunshme mes grupeve të ekstremit të djathtë dhe kundër protestuesve kanë lënë të paktën dy të plagosur, thonë policia. Ndërkohë raportohet që një makinë është futur mes turmës duke lënë shumë të plagosur disa në gjendje të rëndë, raporton BBC.