Lotaria Amerikane, ja ku mund të kontrolloni nëse jeni fitues…

Lotaria Amerikane, ja ku mund të kontrolloni nëse jeni fitues…

377

 

Aplikantët për lotarinë Amerikane, mund të kontrollojnë nëse janë përzgjedhur për vijimin e proccedurave.

Duke nisur nga ora 18:00, mund të kontrolloni nëse jeni një nga të përzgjedhurit e Vizës së Lotarisë amerikane dv 2019

Për të parë nëse jeni fitues numrin e konfirmimit që keni marrë në email  pas momentit të aplikimit do e vendosni në këtë link

https://www.dvlottery.state.gov/

Gjithçka është në dorë të rastësisë. Përzgjedhja e fituesve bëhet në një zyrë të posaçme në SHBA, ku vendimin për fituesin e merr kompjuteri.

Çdo aplikimi i vendoset një numër dhe pastaj këta numra hidhen në short. Çdo shtet, dhe Shqipëria, nuk mund të marrë më shumë se 7% e rajonit të Europës.

Nese nuk ju hapet menjeher linku me siper provojeni perseri pasi ne momentin qe ju klikoni provojne njeresh mijra persona ne te gjithe boten