Lekundjet ne Zharrez, reagon Prefekti Fier dhe bashkia Patos

1800

Pas lekundjeve te tokes ne ne Zharrez dhe protestes se banoreve per demtim te banesave i menjehershem ka qene edhe reagimi i pushtetit vendor . Kryetarja e bashkise Patos Rajmonda Balili dhe prefekti i qarkur fier Xhevit Bushaj kane marre takime me banoret pas protestave te tyre. Prania e tyre mes banoreve dhe takimi ka shprehur mbeshtetjen per banoret. Prwfekti ka theksuar se kane nisur verifikimet nese kemi te bejme me termet apo shperthime nga kompania e naftes. Te pranishem kane qene edhe perfaqesues te policise se shtetit dhe krimit ekonomik te cilet kane shkuar ne cdo shtepi per te verifikuar demtimet. Prefekti ka premtuar se do te zbardhet shume shpejt e gjithe situata e krijuar