Tundet perseri toka ne Fier

3834

Dy lekundje te forta te tokes jane ndjere sot pas mesnate ne Fier duke shkaktuar termete. Sipas qendres sizmologjike europiane lekundjet e tokes kane qene te forta me vale goditese prej 3,5 balle dhe nje e dyte me e forte me magnitude 4.2 balle. Epiqendra e ketyre lekundjeve eshte ne nje distance prej 4,5 km larg qytwtit apo qendres se Fierit dhe thellesi prej 2 -10 km nga siperfaqja e tokes.Para pak ditesh banoret e zharrezes dolen ne proteste pasi benin fajtor per keto termete kompanine e naftes qe shfrytezon nentoken e Patos Marinzes por deri tani askush nuk ka marre pergjegjesin apo te informoj publikun .