Kush është ambasadorja e Shqipërisë në OKB qe Votoi kundër SHBA-së

113

Vota e saj dëshperoi shumë shqiptarë nga osova, të cilët e shohin Amerikën si atdheun e tyre të dytë për shkak të rolit të Amerikës në vitin 1999, kur bombardoi Jugosllavinë, për ta çliruar Kosovën nga tirania serbe.
Ambasadoria e Shqipërisë në OKB, është e bija e shkrimtarit të madh Ismail Kadare dhe ajo quhet Besiana Kadare.
Ajo sot nuk votoi kundër Izraelit, por kundër Amerikës dhe pritej që së paku të kishte abstenuar./indeksonline