Kurseni uje dhe para me sperkatesin me rrotullim MP nga AK Hidraulike

199

Spërkatësi revolucionar MP, jo vetëm ujit një sipërfaqe të caktuar, por ai ofron edhe rrjedha të shumta të ujit në një normë të qëndrueshme.

“Hunter Industries” prezanton rregullatorin e presionit për spërkatësit PGP-04 and I-20. Në Shqipëri këto produkte hidraulike cilësore mund ti gjeni pranë kompanisë “AK Hidraulike”, e cila ka një eksperiencë 16 vjeçare në këtë fushë dhe bashkëpunon me disa nga firmat më të njohura italiane si: Plastica Alfa, Hunter etj.