Kur te ze nata jashte (video)

329

Keshtu i kalojn netet ,dhjetra endacak ne qytetin e Fierit. Te braktisur nga familjet e tyre apo qe i kane braktisur ato per shkak te kushteve ekonomike , i kane lene mes 4 rrugeve Shifrat e tyre jane shtuar se tepermi perderisa po i shohim ngado, madje duke na u gjendur edhe ne dyert e apartamenteve te pallateve. Duke pare kete skene te nje femije qe fle ne dyshemene e ftoht, cilitdo i vijn ne mendje mijra kritika, duke fajesuar prej prinderve te tij, deri qeverine ,por ne fund askush nuk  e ndryshon do  fatin e ketij femije dhe te tjereve si ky qe enden rrugeve dhe koshave te plerave duke u gdhire jashte.