Kryeministri Rama ne Petov , Fier, inspekton ujesjellesin e ri.

376

Kryeministri i Shqiperise Edi Rama pas vizites ne Strum te Roskovecit eshte ndalur edhe ne Petov ku ka inspektuar nga afer punimet per ndertimin e ujesjellesit te ri te njesise administrative Mbrostar. Ky investim kap nje vlere financiare prej 400 mije  euro dhe do te beje te mundur furnizimin me uje te komunitetit te zones se Mbrostarit.