Kryeministri Rama ne Fier , shperthejne kritikat dhe sharjet.

Kryeministri Rama ne Fier , shperthejne kritikat dhe sharjet.

1352

Kryeministri Edi Rama dhe kabineti i tij qeveritar kane nisur ne Fier nje tur dy ditor mbledhjesh, takimesh, dhe konferenca ku kane paraqitur arritjet dhe planet ne nivel qendror dhe vendor ne disa sektore te rendesishem.Ne konferencen per shtyp me gazetaret nje dite me pare kryeminisrri Edi Rama ka theksuar si prioritete fillimin e punimeve per Rikualifikimin e Qendres se Fierit se bashku me Gjanicen ,perfundimin e inceneratorit ne Verri per perpunimin e mbetjeve dhe prodhimit te energjise,rehabilitimi i zones se ish Azotikut , rikonstruksionin e aksit rrugor Fier-Seman dhe qytetit antik te Apolonise,studimin  per parandalimin e permbytjeve te lumit Vjosa , mundesine e ndertimit te Spitalit Rajonal Fier etj.

Perpos arritjeve dhe premtive te reja apo te riperseritura nga kryeministri, ne rrjetet sociale kane plasur kritikat deri dhe sharjet dhe fyerjet per kreun e qeverise . Komentuesit fierak kane shprehur kritika te shumta ne drejtim te qeverise per situaten ku ndodhet vendi me varferine , papunesine qe jane ulur ne cdo shtepi fierake dhe me gjere te cilat jane nje realitet krejt ndryshe nga ato qe shprehen prej kryeministrit dhe ministrave te tij

Disa prej komenteve