Kryeministri Rama ne Fier premton ne shtator nisjen e punimeve per bypassin

Kryeministri Rama ne Fier premton ne shtator nisjen e punimeve per bypassin

125

Kryeministri Edi Rama ishte i pranishëm sot në Apolloni ku prezantoi projektet e reja për qarkun e Fierit.Rama tha se programi i punësimit mbetej pikë kyçe e detyrimeve të qeverisë në këtë qark. Kreu i qeverisë premtoi përfundimin e rrugës së Semanit për të kthyer vëmendjen nga plazhi i pashfrytëzuar si dhe njoftoi përfundimin e bypass-it të Fierit për sezonin e ardhshëm veror.

Ai gjithashtu tregoi projektet për rafinerinë e naftës apo programin e 100 fshatrave pasi sipas tij turizmi është motori i ekonomisë për vendin tonë.Rama tha se programi i punësimit mbetej pikë kyçe e detyrimeve të qeverisë në këtë qark. Kreu i qeverisë premtoi përfundimin e rrugës së Semanit për të kthyer vëmendjen nga plazhi i pashfrytëzuar si dhe njoftoi përfundimin e bypass-it të Fierit për sezonin e ardhshëm veror.