Kryeministri Rama medalje mirenjohje elektricistit nga Roskoveci qe humbi jeten ne krye te detyres

409

Kryeministri Edi Rama ka ftuar ne Kryeministri familjen Vlinga qe humbi ne fillim te ketij muaji kryefamikjarin Sabri Vlinga 

Postimi i Kryeministrit Edi Rama

Nderim me medaljen e Mirënjohjes së Kryeministrit për të rënin në krye të detyrës, specialist i dalluar i OSHEE-s, babai i dy fëmijëve, Sabri Vlinga, i cili humbi jetën gjatë punës për përballimin e fatkeqësisë natyrore të fillim dhjetorit? 
OSHEE do të mbështesë financiarisht familjen dhe mbulojë shkollimin e vajzës studente deri në diplomimin e saj.