KQZ:Gjobiten 7 parti qe nuk deklaruan shpenzimet në fushatë 

42

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve vendosi gjobitjen e disa subjekteve politike për mosdeklarim dhe moskorrektësi të shpenzimeve financiare në fushatën e zgjedhjeve parlamentare të 25 qershorit.

Kështu, KQZ ka gjobitur me nga 1 milion lekë PS, PD, LSI, PSD dhe Aleanca Demokristiane. Gjithashtu janë gjobitur me nga 2 milionë lekë PDIU dhe partia SFIDA për Shqipërinë.

“KQZ vendosi sanksionin administrativ në masën 2 milionë lekë për subjektet PDIU dhe SFIDA. KQZ vendosi sanksionin amdinistrativ në masën 1 milionë lekë për subjektet zgjedhore Partia Demokratike, Partia Socialiste, Lëvizja Socialiste për Integrim, Partia Social Demokrate dhe Partia Aleanca Demokristiane e Shqipërisë”, thuhet në njoftimin e KQZ.