Kosova në Grupin I për botërorin e Rusisë

108

Në njoftimin e UEFA-s, shihet se Kosova do të jetë pjesë e grupit I, së bashku me Kroacinë, Islandën, Ukrainën, Turqinë dhe Finlandën.

Kosova këtë vit do të jetë për herë të parë pjesë e kualifikimeve në kampionatin botëror, pas pranimit në dy shtëpitë e futbollit, UEFA dhe FIFA.