“Kohërat po ndryshojnë”

48

Ambasada e Republikës Çeke në bashkëpunim me zyrën e BE-së në Kosovë/Përfaqësuesi Special në Kosovë, do të hapin ekspozitën me fotografi “Kohërat po ndryshojnë” (“The Times They Are A-Changin´” për të shënuar Ditën e Evropës 2016 më 9 maj në ora 19:30 në Qendrën Informative dhe Kulturore të BE-së (EUICC) në Prishtinë.

Ekspozita është organizuar në dritën e ngjarjeve Havel@80 që mbahen në mbarë botën në shenjë të përkujtimit të trashëgimisë së Václav Havel-it dhe përvjetorit të 80-të të ditëlindjes së tij në vitin 2016.