Keta janë 10 personat më të pasur në Shqipëri

Keta janë 10 personat më të pasur në Shqipëri

483

Studimi që rendit 10 sipërmarrësit më të pasur në vend bazohet në analizën e të dhënave zyrtare sipas bilanceve të dorëzuara në QKB. Si rezultat i kësaj analize konkludohet në listën e e top-10 më të pasurve të vendit.

Ajo që bie në sy është se në listën e 10 personave më të pasur në vend, është pjesë edhe një femër, Vilma Nushi që jo pak herë është akuzuar nga opozita për marrjen në mënyrë korruptive të tenderave në fushën e mjekësisë.

Ndërkohë lista kryesohet nga biznesmeni Samir Mane, ndjekur nga Shefqet Kastrati, Vasil Naçi, Behar Sukaj, Tom Doshi dhe të tjerët me rradhë.

10 individët më të pasur në Shqipëri për vitin 2016:

1 Samir Mane

2 Shefqet Kastrati

3 Vasil Naçi

4 Behar Çukaj

5 Tom Doshi

6 Rrok Gjoka

7 Grigor Joti

8 Idajet Ismailaj

9 Vilma Nushi

10 Pëllumb Salillari