Kërcënon ti vër flakën vetes përpara bashkisë.

169

Kërcënon ti vër flakën vetes brenda në makinë përpara bashkisë. Spiro Suli, baba i tre fëmijëve qëndroi për minuta të tëra brenda mjetit të tij i lyer me benzinë. Shkak për këtë nismë sipas tij ishte bërë pengesa që i sillte institucioni i bashkisë Kucove  për ushtrimin e aktivitetit të tregëtimit. Suli disponon një liçensë të tregëtinit me pakicë të fruta perimeve, por kohët e fundit nuk është lejuar të punojë. Në gjendje të rënduar psikologjike Spiro Suli leu makinën me benxinë dhe qëndroi për minuta të tëra përpara bashkisë. Është dashur ndërhyrja e policisë që ai të largohet nga mjeti dhe ka zhvilluar një takim me përfaqësues të bashkisë Kucove për zgjidhjen e problemit.