Këpucët që çdo grua duhet të ketë

69

 

Këpucët janë për shumë gra një obsesion pothuajse terapeutik: duket sikur ka gjithmonë hapësirë për një palë më shumë! Kush janë modelet e këpucëve që duhet të kemi në mënyrë absolute?

Këpucët e hapura dhe sandalet janë gjithmonë sinonim i feminilitetit dhe elegancës, përveçse nje emancipim femëror dhe të blesh një palë ose më shumë është vërtet një rit.

Por edhe pse do t’i veshësh pak sepse takat komode ende nuk janë shpikur, nuk mund të mungojnë në garderobën e këpuzëve, të gatshme për t’u dhënë një prekje më shumë për një mbrëmje ose një rast të rëndësishëm.

Si të bëjmë pastaj pa çizmet? Mes fustaneve deri te gjuri fundeve me pala, çizmet e gjata dhe mbi të gjitha ato më elegantet duhet të kenë një vend nderi në listën e 10 këpucëve që duhet të blesh.

Edhe këpucët e sheshta duhet të zenë një vend kryesor, mbi të gjitha ato gra që duan të qëndrojnë me këmbë në tokë.