Karikuesi me i mire me panele diellore

106

Nëse jeni duke kërkuar një mënyrë të përshtatshme për të karikuar telefonin tuaj apo paisje të tjera elektronike ky karikues me panele diellorë është një zgjidhje shumë e mirë.

Janë krijuar pa fund karikues portativë (të lëvizshëm), por asnjë nuk ka qënë i dobishëm sa duhet. Së fundmi është krijuar një karikues i ri, i cili ndërthur teknologjinë moderne me natyrën.

Ai quhet “Solatab”dhe e merr 100% të energjisë nga rrezet e diellit. Ai është një tablet me fuqi 5.5W dhe është i pajisur me një bateri 13.000 mAh. Pajisja ka një çmim rreth 60 dollarë dhe mund të porositet online. Solartab ka nisur si ide që në vitin 2014, por u bë realitet vetëm pak ditë më parë.

solartub-karikuesi-me-panele-diellore-3