Kapllanaj diplomateve te KE ,Qeveria Shqiptare asnje investim per Mallakastren

154

Ambasadori i Zvicres, Shefi i Komisionit per Shqiperine i Keshillit te Europes kane zhvilluar nje takim ne Ballsh me kryebashkiakun Agron Kapllanaj .

Kryetari i Bashkise Kapllanaj u ka prezantuar miqve resurset natyrore, turistike dhe kulturore te kesaj zone ndersa ka ofruar bashkpunim me ndonje bashki te zvicres. Kreu i Bashkise Kapllanaj gjithashtu I ka bere te ditur perfaqesise diplomatike zviceriane dhe keshillit te Europes mbi situaten ku ndodhet Zona e Mallakastres dhe mungesen e financimeve dhe investimeve nga qeveria Shqiptare