Kapllanaj ,ankesa Kryeministrit Rama per mungese financimesh ne Mallakaster

2712

Kreu i Bashkise Ballsh, Mallakaster , Agron Kapllanaj ne takimin e zhvilluar per konsultimin me publikun per buxhetin 2018 , ka numeruar problematiken e kesaj zone si rezultat i veshtiresive financiare dhe mungesen e tyre nga qeveria per investime qe nga infrastruktura rrugore por edhe ne shkolla, qendra shendetesore, arsimore bujqesi etj.

Kryeministri Rama ne pergjigje te pyetjes se kreut te bashkise Ballsh ,ka thene se Mallakastra nuk do te mbetet pa rikualifikim te qendres por edhe ne investimet e kerkuara ,por me pare se kjo te ndodhe , ju ftoj te paraqitni projektet, ka thene kryeministri Rama. ​