Kapet ne brigjet e Darzezes nje breshk detare gjigande 50 kg( video)

1281

Kapet ne ujrat e bregdetit te Darzezs ne Fier nje breshke marine e permasave gjigande . Kjo breshe eshte e rralle ne ujrat e detit Adriatik dhe Jon dhe mendohet se eshte rihedhur ne uje nga anijet e huaja qe peshkojne deri ne kufijt e ujrave tona. Breshka ishte e gjate rreth 70 cm dhe peshonte rreth 50 kg. Ajo eshte kapur fillimisht nga nje i ri pak me larg bregut dhe me pas eshte nxjerr ne bregdet duke u ndjekur me kurefhtje nga dhjetra pushues