Kapet i kërkuari për “Prodhim dhe shitje narkotikësh

907

Fier!
Kapet i kërkuari për “Prodhim dhe shitje narkotikësh” i dënuar me 5 vjet burgim.
Specialistët për Hetimin e Krimeve në Komisariatin e Policisë Fier, kapën dhe ndaluan shtetasin e shpallur në kërkim:
-Erjon Sadikaj, 34 vjeç, banues në Vlorë.
Ndalimi i këtij shtetasi u bë pasi Gjykata e Rrethit Gjyqësor Vlorë, me Vendimin e datës 09.07.2014, e ka dënuar me 5 vjet burg për veprën penale “Prodhim dhe shitje të lëndëve narkotike”, parashikuar nga Neni 283/1 i Kodit Penal.