Kapen me 4 ton drog ne Itali, ja shqiptaret e arrestuar

583

Policia italiane, në dy operacione të ndryshme, kanë vënë në pranga 11 presona, 9 shqiptare dhe 2 italianë
Operacioni i parë është kryer gjatë natës në një fshat të Leces në Itali, në një shtëpi të braktisur

Gjatë kontrollit në një shtëpi të braktisur në një lokalitet quajtur ‘Giorgilorio’, u sekuestruan 2 tonë e 720 kg marijuanë. Këtu u arrestuan 6 persona, dy italianë dhe katër shtetas shqiptarë.
Shqiptarët e arrestuar janë Fatmir Xhelili, 35-vjeç; Gezim Arberi, 48 -vjec, Rodof Luzaj, 26-vjec, Elvin Kamo, 37-vjec.
Në operacionin e dytë në 05:00 të mëngjesit ,policia italiane në një rrugë në bregdet në Cerano, ka ndaluar një mjeti tip Fiat Iveco ku ka gjetur 1.2 ton marijuanë. Gjatë këtij operacioni policia arrestoi 5 shqiptarë.