Kamera me e vecante ne bote

72

“Drita”, L16, është kamer e cila eshte prezantuar nga kompania ‘Laroia’ në tetor të vitit të kaluar. Çmimi i saj do të jetë 1,699 dollarë, porositë vetëm kanë filluar ende pa dalë në treg, sepse ky produkt është në fazën e prototipit deshira e klienteve per ta patur është shumë e madhe.

Sipas Laroia, “Drita”, do t’i bëjë konkurrencë edhe kompanive më të mëdha të teknologjisë si Nikon dhe Canon.

Kjo kamer, është e veçantë sepse ka lentet e ndara ndërsa sensorët i ka shumë të ndjeshem, gjëra të cilat deri më sot janë parë vetëm në kamera shumë të mëdha dhe profesionale, transmeton. Qëllimi i kësaj kamere është që të ofrojë një cilësi të jashtëzakonshme, dhe ka mundësinë që të prodhojë imazh të afërt me syrin e njeriut.