Jeni pa drita nga moti i keq? Ja numrat ku mund te telefononi

521

Në një situatë kur reshjet mbeten kërcënim, OSHEE ka shpërndarë hartën me numrat e kontakteve në çdo zonë, banorët e të cilave mund të hasen me mungesën e energjisë elektrike.
Sipas njoftimit të OSHEE-së, të gjitha kontaktet janë në dispozicion 24 orë të abonentëve për të raportuar dhe informuar rreth situatës së furnizimit me energji elektrike.