Ja vendimi i Kesh.Bashkise Fier qe miratoi ku do ndertohej fabrika e riciklimit te mbetjeve urbane

650

Sipas ketij vendimi ndertimi i fabrikes se riciklimit tw mbetjeve urbane ne Plyk eshte fakt i padiskutueshem dhe i miratuar nga keshilli i bashkise Fier me shumicen e votave te pozites dhe opozites. Duke ju referuar arkivit te zhvillinit te mbledhjes se keshillit te bashkise Fier te 26 Tetorit 2015  vetem nje keshilltar i LSI ka abstenuar kete vendim duke cuar ne vend premtimin qe u kishte dhene banoreve te zones se Plykut ku do te ndertohej fabrika e riciklimit te mbetjeve urbane ndersa ka pasur debate te ashpra ne keshill mbi percaktimin e vendodhjes dhe ndertimit te fabrikes por qe me pas jane shuar duke votuar pro ndertimit te saj ne nje siperfaqe prej afro 3 ha