Ja si katandisen njerezit ne kete vend(video)

727

Nje skene denje per vargjet dhe kohen Migjeniane te diteve te sotme.Eshte endacak dhe ka perfunduar keshtu pasi ka humbur gjithcka . Ne fillim familjen punen dhe tani kjo eshte jeta e tij prej endacaku por mendjen e kishte ne vend. Hidhi ne internet tha ta marri vesh gjith bota si jam katandis une por edhe shume te tjere. Ne mbremje ketu ne behemi shume