Ja si duket sot rruga e Gjykates pas prishjes se objekteve(video)

1487

Rreth 28 objekte jane shembur prane Shkolles Andon Xoxa dhe ne rrugicen prane Gjykates Fier .Objektet ne fjale jane shkaterruar per lirimin hpesirave te shkolles 9 vjecare dhe Gjykates Fier.Rreth dy jave ne pare IKMT shkaterroj ndertesen 3 kateshe rreth 50 metra te gjate ne pjesen jugore te shkolles Andon Xoxa ndersa dje dhe sot jane shembur objektet ne hyrje te gjytkates dhe para shkolles Andon Xoxa