Ja sa i paster eshte Fieri(video& foto)

474

Kerkohen taksa per pastrimin por shikoni sa i paster eshte Fieri!Ky qytet po vuan mungesen e higjenes jo vetem nga pluhuri dhe balta neper rruget e cara dhe ne zbatim punimesh por edhe nga mbetjet urbane. Ne nje vezhgim ne rruget kryesore te qytwtit te Fierit mungesa e higjenes eshte e dukshme .Kontenier te tejmbushur kudo , te shkateruar, te vjeter,plehra te hedhura ne rruge ne pedonale ,ne mungese te kontenierve qe do te mundesonin bizneseve hedhjen e tyre dhe deri tek nje fushe mbetjesh urbane qe eshte tejmbushur dhe konsiderohet nje njoll e zeze per ndotjen e qytwtit  . Shikoni pamjet dhe komuniteti mund te shoh dhe kuptoj  se ne cfar gjendje eshte higjena ne Fier