Ja përse nuk reagon Qeveria për grevën në Zharrës

646

Greva e banorëve në Zharrëz është në ditën e 7 dhe disa prej grevistëve kanë shfaqur probleme shëndetësore dhe janë dërguar në spital.
Ajo që të bie në sy është mosreagimi i Qeverisë për këtë problem që është shfaqur prej disa kohësh. Banorët kërkojnë që kompania e naftës Bankers të ndërpresë punimet dhe të dëshpërblehen për dëmtimet që u janë shkaktuar në banesa nga dridhjet e tokës të stimuluara nga Bankers.
Një fakt i zbuluar nga Syri.net ve ne dyshim mosreagimin e Qeverisë Rama.
Miliarderi amerikan George Soros ka pjesën e vet në kompaninë kanadeze, Bankers Petroleum.
Në vitin 2010, Soros bleu 20% të aksioneve të Kompanisë Bankers për një shumë prej 66 milionë Dollarësh.
George Soros njihet për lidhjet që ka me politikanë të majtë dhe financimet që bën përmes fondacioneve të tij. Në Shqipëri janë disa politikanë të majtë që kanë lidhje me Soros dhe me shoqatat e tij.