Foto/Ja cfare eshte bere ne Roskovec nga te ardhurat e Bashkise!

588

Rreth 127 milion e 938 milion leke te reja eshte fondi i financimit,  ne investimet qe po kryhen kete vit ne 14  projekte te Bashkise Roskovec. Projektet ne fjale ku kane nisur zbatimin e punimeve, jane kryesisht rikonstruksion te rrugeve , kanalizime te ujrave te zeza si dhe lulishte .

Sipas kryetares se Bashkise Roskovec Majlinda Bufi ,vlera e financimeve per keto investime jane realizuar teresisht nga te ardhurat e Bashkise 
-1- Riparimi i Shkolles Vlosht 2milion 36 mije

2 -KUZ Marinez 20 milion 113 mije lek te reja

3-Ndertimi i KUZ Strum 13 milion 325 mije lek te reja

-4-Ndertimi KUZ  prane spitalit Roskovec

-5-Planifikimi i KUZ  Agacaj-Suk1 nis ne Shtator 7 milion 320 mije leke te reja

-6-Sistemimi i Ngjeqarit . Faza e pare 12 milion 174 mije leke te reja( faza e dyte 8 mln 895 mije lek

-7-Rikonstruksioni i rruges se Mbers 13 milion lek te reja

-8-Rikonstruksioni i rruges Reparti Ushtarak Roskovec 9 milion 800 mije lek te reja

-9-Rikonstruksioni i rruges Kolanjaket ,Roskovec , 8 milion 270 mije lek te reja

-10-Vidhisht rikualifikimi i qendres ,9 milion e 980 mije 

11-Lulishte ne Jagodine ,2,5 milion leke te reja

-12-Projekt i zhvillimit te qendres Suk2 15 milion lek te reja

-13-ndertim KUZ Muskaj ,Strum 2 mln 700 mij lek