Ishulli i maceve në Aoshimai, Japoni, vizitohet cdo dite nga qindra vizitorë.

120

Qindra grupe turistesh vizitojn cdo dite  ishullin Aoshima ne Japoni i cili eshte bere i njohur per emrin qe ka marre si “ishulli i maceve”. I njohur per nje komunitet peshkateresh ishulli tani eshte kthyer ne nje destinacion turistik .Ketu jeton nje komunitet shume i vogel prej 22 personash  ndersa macet jane me te shumta  ne numer ,dhe numri i tyre i kalon 120 mace.