Intoksikohen me qymyr dy te moshuar ne Patos

306

Më datën 12.01.2017, kanë shkuar në Spitalin Rajonal Fier dhe ndodhen në reaminacion shtetasit:E.S, 60 vjeçe dhe S.S, 64 vjeç, banues në fshatin Dukas, Patos.

E.S, 60 vjeçe dhe S.S, 64 vjeç, banues në fshatin Dukas, Patos.
Këta shtetas (bashkëshort) duke u ngrohur në banesën e tyre me qymyr druri, janë intoksikuar nga monoksidi i karbonit.
Materialet i kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Fier.