Informacion i Bashkise Fier per zonat e permbytura

131

Sot te 18 banesat ne Darzeze dhe Hoxhare jane cliruar nga uji. Grupi i punes i ngritur nga kryetari i bashkise ka vijuar punen per konstatimin e demeve, proces qe do te vijoje edhe neser deri ne perfundim te te gjitha banesave te prekura nga permbytja.

Aktualisht Bashkia vazhdon punen ne mbeshtetje te ligjit VKM 329, pika b, ne kushtet kur nuk eshte shpallur gjendja e emergjences civile.


Po shperndahen ndihma ushqimore dhe ne blegtori per zonat e permbytura
( per cdo informacion apo ankese banoreve te zonave te permbytura te shkruajne komentin e tyre apo te shkruajne ne inbox te portalit)!