Imazhi zyrtar Kombetares Shqiptare te Futbollit

676

Nje pune qe te mbush me emocion dhe krenari…. ka deklaruar Gentian Ferhati fotografi zyrtar i Kombtares Shqiptare ne Euro 2016.

Duke u kujdesur per imazhin zyrtar te Kombetares Shqiptare te Futbollit.

Kur arti dhe sport bashkohen si ne kete rast, fitorja eshte e sigurt.