IKMT shemb 24 objekte ne Patos, Fier

587

Inspektoriati Kombetar i Mbrojtjes se Territorit ka nisur sot shembjen e gati 24 objekteve ne qyetetin e Patosit. Shembja e objekteve ne fjale ka ardhur per shkak te lirimit te hapesirave publike ne ketw qytet per zbatimin e projektit per rikualifikimin urban te sheshit Republika. 24 poseduesit e ketyre objekteve jane njoftuar me parw pwr kete vendim nderkohe qe nga ana e bashkise Patos ka nisur procedura e kompensimit financiar prej 50 milion leke te reja per objektet qe kane nisur te prishen..Objektet e ne fjale jane kryesisht njesi tregetimi .objektet ishin ndertuar pas viteve 1990 por ishin te legalizuara dhe dokumentacionin perkates