Ide kreative per dyert dhe dritaret e shtepise

91

Shtëpia për secilin prej nesh është dicka më tepër se thjesht vendi ku banojmë. Ajo është hapësira në të cilën jetojmë, kalojmë kohën e lirë dhe relaksohemi me familjen. Për këtë arsye ajo duhet të projektohet në mënyrë të tillë që të na mundësojë komoditet dhe siguri maksimale. Dy elementë të rëndësishëm arkitektonikë, të cilët ndikojnë në stilin e shtëpisë tuaj janë dyert dhe dritaret.

Nëse ndërtoni një shtëpi të re ose dëshironi ta rimodeloni dhe ta bëni më komode, është e rëndësishme të zgjidhni tipin e duhur te dyerve dhe dritareve. Faktorët që ndikojnë në zgjedhjen e tyre janë forma, materiali dhe rezultatit që ne kërkojmë. Për këtë po ju japim disa këshilla.