I Medici

77
Firenze 1429. Giovanni de’ Medici, fale nje marrveshje qe kryen me kardinalet per zgjedhjen e papes se ri, ka transformuar banken e familjes ne nje fuqi te jashtezakonshme ekonomike
Giovanni per shkak te kesaj arsyeje gjendet i vrare dhe djemte e tij Cosimo e Lorenzo duhet te perballen me shume armiq.
  • Regjia nga Sergio Mimica-Gezzan
  • Ne rolet kryesore Richard Madden, Dustin Hoffman, Stuart Martin, Guido Caprino, Miriam Leone, Alessandro Preziosi