Hoteli me i shtrenjte ne bote

213

Në qytetin Makau, në jug të Kinës ndodhet një nga hotelet më luksozë të ndërtuar ndonjëherë.

Ai quhet “The 13”. Thuhet se projekti në total ka kushtuar 1.4 miliard dollarë, ku për krijimin vetëm të një dhome janë shpenzuar rreth 7 milion dollarë.

Ky hotel ka 23 kate, gjashtë restorante dhe bare të ndryshëm. Dizajni mahintës i tij kombinon elementë të stilit barok dhe atij modern. Çdo gjë në këtë ndërtesë duke filluar nga skulpturat, mobiljet si edhe mbulesat e mureve janë krijuar posaçërisht për të. “The 13” përfshin 200 apartamente të mëdha (të cilat hoteli i quan si vila), të cilat kanë sipërfaqe që variojnë nga 185 m² në 2787 m².hoteli-me-luksoz-ne-bote-2016-6

hoteli-me-luksoz-ne-bote-2016-1