Hapet  Trans-Ballkanikja ne Vlore

867

Me ne fund Hapet aksi rrugor qe lidh piken fundore te autostrades Fier-Vlore me  Skelen ne Vlore apo e quajtur ndryshe  Trans-Ballkanikja.Pas me shume se 6 muaj  nga nderhyrja per prishjen e 180 objekteve dhe nisjes se zbatimit te punimeve te ketij aksi rrugor  me ne fund ky aks rrugor me nje gjatesi prej 5 km eshte gati per levizjen e autonjeteve dhe shkurtimin e distances per ne bregdet si dge reduktimin e trafikut